jul. 06 2011

@tic publica nou número, el 6

Published by at 9:21 am under General

@tic. revista d’innovació educativa ha publicat el seu darrer número que conté dotze articles en seccions indexades i tres en seccions no indexades. Aquest número volíem dedicar-ho a “Second Life i altres mons virtuals”, tot i que finalment aquesta secció tan sols conté tres articles, això sí, molt interessant per al que vulga conèixer experiències de treball en educació amb mons virtuals.

Aquesta secció va rebre altres participacions, però els avaluadors contactats van decidir que tan sols tres haurien de ser publicats. Una de les qüestions més significatives que hem percebut en les valoracions dels avaluadors és que, tot i que en molts dels casos es relataven experiències docents amb mons virtuals, aquests reclamaven més atenció a la part científica del relat de l’experiència, més ús de literatura científica i una sòlida comparació amb altres experiències educatives.

Continuem amb la nostra intenció de presentar articles en anglès i, en aquesta ocasió, trobem dos. Esperem continuar en aquesta direcció per al proper número, el 7e, que inclourà un monogràfic sobre: “Llengua i lingüística

No responses yet




Comments RSS

Deixa un comentari


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 3 14 ?